




Després d'un temps de reflexió i ..... bé diguem que vageria, no és res més, recuperam s'essència d'es nostre BLOC. M'hi torn a posar, i aquesta vegada amb més força que mai.
Per començar vos vull dir que hem canviat es fantàstics soparassos que fèiem a grans restaurants per les fabuloses trobades gastronòmiques a cases.
Aquesta nova etapa la començam a "Villachico" fabulos tros de terreny situat a la surtida d'Inca tirant cap a Sineu a s'altura del Sport Inca, propietat de la família Chicote, on m'hos deleitaran d'un estupendo soparet.
Bones tardes i molt bon inici d'aquest estiuet, que promet molt, però que molt...
MENÚ
QUESU ASTURIANU
BOTIFARRES CATALANESFRIT DE PORC
COKRETES VARIES
SOLOMILLOS VERSIO "SON SERO" AMB PATATETES AL FORN VERSIO "MARINA PAYERAS"
COKA DE CREMA AMB ANOUS CAN CORIC
GELATS VARIS MARCA HACENDADO"ESTIL HAGEN DAZS"
CAFETETS
LICORS: HERBETES, AMARETTOS
ALGO DE WHISKET O SIMILARS....
AH, I 24 MAHOUS CLASSIQUES
VARIES BOTELLES, EN PPI 6 BOTELLES DE PUERTA VIEJA. VINET TINTO CRIANÇA 2005 DE LA REGIO DE CENICERO-LA RIOJA.
3 comentaris:
Estic ple d'orgull i satisfacció de veure com es nostro amic Andru "fil de veu" s'ha posat manos a la obra i ha reanudat sa feina que tenia aturada desde tiempo ha.
Molt be Andrew, esper que aquesta vegada això estigui més animat..
Enhorabona per es nostro estimat Xicotín que mos va oferir un suculent a un lloc tan emblematic com Villaxico..
Great Peter, great!!
Migue espitós!!!
Aquest banyo encara tenia restos!!!
Duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Volia dir suculent sopar...
Publica un comentari a l'entrada